Historien bag Danmarks stærkeste løsning

Hele vores koncept er baseret på mere end 12 års erfaring fra det danske byggemarked. Vi har indhentet analyser fra både det danske og internationale finansielle marked og sammenholdt dem med tal fra Dansk Byggeri. Vi har konstateret, at der er et erkendt markedsbehov for en ny tilgang til vores fælles digitale adfærd.

Derfor opstod Håndværkstid.

undraw_team_spirit_re_yl1v
undraw_developer_activity_re_39tg

Vi følger den digitale udvikling

Vi bevæger os som mennesker hvert år hurtigere i den digitale form og derfor har vi, hos Håndværkstid, altid et skarpt fokus på, hvilke digitale redskaber vi udvikler. Vi søger altid at skabe genveje, så vi får mere tid og flere ressourcer til rådighed – vores app Håndværkstid er resultatet af flere års erfaring med byggebranchen kombineret med løbende analyser af forbrugeradfærden.

Teamet hos Håndværkstid

Hos Håndværkstid er vi et dedikeret team, som hver dag søger at skabe den bedste oplevelse for dig som håndværker og for dig som forbruger i Danmark. Med hovedkontor, administration, support- og udviklingsafdeling samt salg i Silkeborg, har vi skabt en effektiv organisation, hvor kundetilfredshed og kundeservice er i højsædet hver eneste dag.

Vi er altid indenfor rækkevidde og glæder os til at betjene dig.

Ring til os
man hds
Flemming

Direktør

woman hds
Anne Mette

Kundeservice

man hds
Henrik

Chef programmør

man hds
Andreas

Sælger

man hds
Thomas

Sælger

man hds
Michael

Sælger

man hds
Robin

Sælger