Book din næste håndværker gennem Danmarks nye håndværkerportal

Med Håndværkstid kan du nemt og hurtigt finde ledige håndværkere til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Vores portal giver adgang til landets bedste håndværkere – med blot få klik

Håndværkstid-appen er en digital løsning, som gør det nemt for dig at finde en håndværker til dit kommende projekt. Vores app giver dig en oversigt over alle ledige håndværkere i dit geografiske område og frit valg til at vælge hvem, der skal hjælpe dig. Derefter skal tiden blot bekræftes af håndværkeren – og så kan dit projekt begynde.

Find de bedste håndværkere, og hold styr på dine projekter – helt gratis.

privat-forside
Vi har gjort det nemt for dig at oprette dit projekt på Håndværkstid

På Håndværkstid finder du alle håndværksbrancher, som står klar til at hjælpe dig med dit projekt. Spar tid og det er gratis.

Det kræver ikke mere end 3 simple trin:

01
Download appen og opret en profil

For at få adgang til Håndværkstid-appen, skal du oprette en profil. Det kan du enten gøre via e-mail eller med din Facebookprofil. Efterfølgende kan du logge ind i appen og finde håndværkere.

02
Find din nye håndværker

Nu kan du gå ind og finde de håndværkere, som du skal bruge til dit projekt, i dit geografiske område.

03
Find en tid der passer dig

Når du har fundet den helt rette håndværker til dit projekt, skal I blot aftale tid og pris. Du kan se håndværkerens ledige tider, timepris og billeder af deres arbejde i appen. 

Kan der virkelig være flere fordele?

Ja. Man skulle ikke tro det, men det er der. Vi ved godt, at det kan godt være en uoverskuelig opgave at finde en kompetent håndværker, der kan løse lige netop din opgave. Derfor har vi skabt vores app med fokus på at gøre din oplevelse så nem som overhovedet mulig.

Derfor får du en lang række fordele oveni hatten:

Og som om alt dette ikke skulle være nok – så er det hele gratis. Som privatperson kan du nemlig downloade og anvende Håndværkstid-appen, samt få kvalificerede håndværkertilbud helt gratis.

undraw_reviewed_docs_re_9lmr

Er du endnu ikke overbevist? Besøg vores hjælpecenter

Vores hjælpecenter er din redningskrans i et hav af digitale forvirringer og ubesvarede spørgsmål. Hjælpecenteret guider dig i forløbet, og besvarer vores FAQ. Vi står parat til at guide dig hele vejen igennem processen. Står du endnu tilbage med ubesvarede spørgsmål, skal du ikke tøve med at tage et kig. 

Finder du ikke det, som du leder efter hos vores hjælpecenter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@haandvaerkstid.dk eller på telefon 70 234 234. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål!

undraw_team_spirit_re_yl1v
Eller