Hjælpecenter

Er der noget du i tvivl om hvordan du downloader Håndværkstid? Hvor lang svartid du kan forvente på en bookinganmodning? Eller noget helt tredje?

Vi er klar til at hjælpe

Håndværkstid er baseret på mere end 12 års erfaring med byggebranchen kombineret med løbende forbrugeradfærdsanalyser. På den måde sikrer vi altid at være forbedre og videreudvikle vores portal på baggrund af forbrugernes ønsker. Med Håndværkstid søger vi at skabe en genvej for dig til at finde den perfekte håndværker, og på den måde sparer dig både tid og ressourcer.

Som med alle nye, smarte og innovative digitale løsninger, følger som regel en lille snert af forvirring. Frygt ej – vores hjælpecenter er her for at besvare alle dine spørgsmål – også de helt basale.

Hos Håndværkstid er vores store passion at gøre din hverdag nemmere. Appen er skabt som en digital løsning til dig, med henblik på at spare tid og ressourcer på at søge efter potentielle håndværkere. Står du med den mindste tvivl i forhold til processen, eller spørgsmål til appens funktion, er det vores fineste opgave at varetage disse.

Dit behov er vores fokus, og derfor sikrer vi altid, at din oplevelse med Håndværkstid, er den bedste nogensinde i forbindelse med at finde den helt rette håndværker til din opgave.

I hjælpecenteret har vi samlet en række guides, som trinvis gennemgår hvordan du installerer Håndværkstid på din telefon gennem forskellige browsere. Vi har også samlet en oversigt over FAQ, som måske kan besvare din undren. Hvis ikke er du mere end velkommen til at skrive en e-mail til vores kundeservice på info@haandvaerkstid.dk eller give os et kald på 70 234 234.

Håndværkstid kundecenter

Kan du ikke finde det som du leder efter?
Så kan du altid kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at assistere dig.

Din håndværker er oftest i gang med et job og kan ikke svare med det samme, men de vil naturligvis bestræbe sig på, at du får svar så hurtig som muligt. Du kan altid stille dine spørgsmål til flere håndværkere.
Du får en faktura direkte fra din håndværker. Håndværkstid formidler udelukkende kontakten mellem jer og bærer ikke noget ansvar for opgaven, betalinger, klager mv.
Jo flere jo bedre, da det vil give håndværkeren bedre forudsætninger for at bedømme både økonomien og tidsforbruget i opgaven. Oftest kræver større opgaver dog også, at håndværkeren kommer forbi, mens mindre opgaver kan klares med kun et enkelt besøg eller kan afklares igennem Håndværkstids chatfunktion. Alt det du kan sende til håndværkeren giver de bedste forudsætninger for en succes. Netop ved at være meget specifik i din beskrivelse – og gerne med billeder eller tegninger vedhæftet. Det er meget vigtigt, for at den endelige aftale kan fastlægges, at du og håndværkeren, før opgaven går i gang, at I er blevet enige om omfanget af opgaven, hvordan kvaliteten skal være, og tidshorisonten for hvornår opgaven skal være færdig. Jo bedre forventningsafstemning, jo større succes rate.
I forbindelse med din bookning af håndværkeren fastsættes en start- samt slutdato i systemet. Så snart dit projekt i systemet afsluttes, modtager du automatisk en notifikation om at anmelde din håndværker. Så skal du blot følge vejledningen.
Tilbuddet gælder, fra du modtager det. Hvor længe det er gældende, fremgår typisk af tilbuddet. Du kan også selv komme med et bud på, hvor længe du ønsker, det skal gælde, og se om håndværkeren godtager dette.
Vi overholder naturligvis alle gældende regler på områder. Du kan læse mere om vores tiltag her.
Som privatperson må du indhente lige så mange tilbud, som du vil.
Det koster ikke noget for dig som privat forbruger eller virksomhed, der skal bruge en håndværker.
Det kan være, den håndværker du leder efter endnu ikke er tilmeldt. Send os gerne en besked om det, så tager vi kontakt til den ønskede håndværker. Vi har mere end 25.000 dygtige håndværksvirksomheder i vores system.
Umiddelbart kan du sammenligne indkomne tilbud direkte på priserne, men grundlaget for tilbuddene skal være det samme materiale og omfatte de samme ydelser. Hvis de ikke gør det, så bør du søge råd og vejledning.
Ja, det gør vi, men der er visse data, vi skal gemme i op til 5 år jf. loven. De data, vi opbevarer på dig, kan du få oplyst blot ved at skrive os en mail.

Den bedste oplevelse du nogensinde har haft

Find ledige håndværker der er i dit geografiske område. Du kan se deres timepriser og billeder af deres tidligere projekter.