Find tilbud på VVS-arbejde

Find VVS’er – indhent tilbud på VVS-arbejde

Er du på udkig efter en VVS’er i dit lokalområde? Så hop ind på Håndværkstid, hvor du kan søge og booke en autoriseret VVS-fagmand til dit næste projekt. Håndværkstid er skabt for at gøre tingene nemmere for dig.

Håndværkstid hjælper dig med at:

 • Finde en ledig VVS’er i dit geografiske område
 • Se validerede anmeldelser, før du vælger din VVS’er
 • Søge via gratis og brugervenligt system
 • Samle dialogen mellem dig og VVS’er ét sted

Find tilbud på VVS-arbejde med Håndværkstid

VVS er forkortelsen for “varme, ventilation og sanitetsteknik”, og det er præcis de områder, hvor en VVS’er kan hjælpe dig.

Skal du have udskiftet en radiator, løber toilettet eller drypper brusehovedet? Så skal du have fat i en autoriseret VVS’er, da de klarer alle opgaver indenfor vand, varme og ventilation.

“Sanitetsteknik” dækker over alle sanitære installationer i badeværelsesmiljøet. Står du og skal have renoveret, istandsat eller planlagt det nye badeværelse, bør du for din egen skyld få en VVS’er ind over arbejdet. Det sikrer dig et æstetisk og funktionelt badeværelse, som lever op til kvalitet, holdbarhed og funktionalitet.

En VVS’er har et bredt arbejdsområde og kan hjælpe dig på mange fagområder, der også omfatter blikkenslager- og gasarbejde. Derfor er mange VVS’ere specialiserede indenfor specifikke fag, og det er derfor en god ide, at du beskriver din arbejdsopgave, så du er sikret en erfaren VVS’er, som leverer et resultat af topkvalitet.

Opret dig som bruger på Håndværkstid i dag, og find de bedste VVS’ere nær dig.

Hvornår bør du en finde en vvs’er?

Som tommelfingerregel, kan du selv arbejde på vandinstallationer frem til stophanen – i form af en ballofix – som muliggør at stoppe vandet til den enhed, du arbejder på.

Har du mulighed for lukke for vandet, må du gerne selv:

 • Skifte pakning i en vandhane
 • Skifte vandhane
 • Skifte blandingsbatteri
 • Skifte bruser
 • Udskifte toilet
 • Udskifte vaskemaskine eller opvaskemaskine
 • Tilslutte vand til ny vaske- eller opvaskemaskine

Du har altså stor frihed til selv at trække i arbejdshandskerne, men mange vælger dog at tilkalde en VVS’er i sidste ende. En autoriseret VVS-fagmand kender alle regler og lovkrav, som man skal leve op til, når man for eksempelvis skal installere et nyt badeværelse. Det er vigtigt at have en professionel med ind over, så du er sikker på, at arbejdet udføres korrekt og at alt holder tæt.

Skal du etablere nye VVS-installationer eller ændre på eksisterende, skal du have fat i en VVS-installatør. Det samme gælder husets gasinstallationer.

Håndværkstid anbefaler, at du ved de fleste ændringer i dit hjem, som har noget at gøre med de tre V’er (vand, varme og ventilation), tager kontakt til en professionel VVS’er. Det sikrer dig et veludført arbejde, som følger gældende lovkrav.

En god VVS-pris og et miljørigtigt valg

En VVS-fagmand kan rådgive dig om den mest miljørigtige løsning i din bolig.
VVS’ere stræber altid efter at skabe så miljørigtige og økonomiske løsninger som muligt. Det betyder også nye tiltag, som du muligvis selv ikke har overvejet.

Investerer du i en autoriseret VVS-fagmand, kan det i sidste ende hjælpe dig med at spare på længere sigt.

Har du et ønske om, at gøre din bolig eller forretning mere miljøvenlig, kan du beskrive det i din opgave på Håndværkstid’s app. Du skal blot oprette dig som bruger igennem vores app, og find det bedste tilbud til dit næste VVS-arbejde.

Find pris på VVS-arbejde

Prisen på at hyre en VVS’er varierer, og kommer an på erfaring, størrelsen på firmaet og den opgave, som du ønsker hjælp med.

Når du indhenter tilbud på VVS-arbejde, kan du som udgangspunkt forvente, at timeprisen for at hyre en autoriseret VVS-fagmand varierer mellem 400-700 kr.

Som udgangspunkt vil man altid gerne have den billigste løsning, men det er vigtigt, at du gør dig selv en tjeneste og samtidig gør dig klog på, hvilke erfaringer andre kunder har gjort sig med VVS’eren.

Håndværkstid sørger for, at du har validerede anmeldelser til frit skue, inden du indgår en aftale med en VVS’er. Det giver dig fuld gennemsigtighed og hjælper dig med at træffe det sikre valg.