Find en maler nemt og hurtigt

Find maler – indhent tilbud på en maler

Er du på udkig efter en professionel maler til at udføre maleropgaver i dit lokalområde? Nu behøver du ikke lede længere. Håndværkstid er skabt for at gøre tingene nemmere, så du hurtigt og enkelt kan finde kompetente malere nær dig.

Håndværkstid hjælper dig med at:

 • Finde en ledig maler i dit geografiske område
 • Se validerede anmeldelser, før du vælger din maler
 • Søge via gratis og brugervenligt system
 • Samle dialogen mellem dig og din maler ét sted

Find maler med Håndværkstid

Trænger væggene til en ny farve, eller skal den gamle farve bare friskes op? Maleropgaver kræver som regel ikke bare maling men også ofte spartling og opsætning af filt. Forarbejdet er særlig vigtigt for det færdige maleresultat, og derfor kan det godt betale sig at lade en professionel maler stå for opgaven.

Det kan dog være svært og tidskrævende at finde en maler, der er ledig og tæt på. Men det er slut med Håndværkstid! Med vores app kan du nu meget lettere finde professionelle og erfarne malere til at klare forskellige maleropgaver nær dig.

Håndværkstid sætter dig hurtigt i kontakt med en professionel maler, som kan hjælpe dig med diverse maleprojekter.

Find en erfaren maler

Hvis tiden er inde til en forandring, og du har overflader, der skal males, spartles, tapetseres eller på andre måder behandles, så skal du have fingrene i en dygtig maler. Det kan dog være svært at finde en erfaren maler, der både har tiden og er tæt på dit lokalområde.

Nu kan du med Håndværkstid søge efter en maler, der passer til lige netop dine behov. Alt er samlet ét sted, hvilket både gør det lettere for dig og din håndværker.

En maler varetager bl.a. disse opgaver:

 • Maling af hus
 • Maling af lejlighed
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af træværk
 • Tapetsering
 • Spartling af vægge
 • Opsætning af filt

Hvornår har man brug for en maler?

En af de mest almindelige typer maleropgaver i hjemmet er maling af vægge og lofter. De fleste kommer ud for på et tidspunkt at skulle have malet vægge og lofter, og her er det naturligvis en god idé at overlade opgaven til en erfaren maler.

En maler kan dog også hjælpe med andet end bare maling. Skal du have malet i dit hjem, er det nemlig nødvendigt med en grundig forberedelse for at få et tilfredsstillende resultat. Spartling og filtopsætning gør malerarbejdet lettere og resultatet flottere, og derfor kan det betale sig at lade en dygtig maler stå for hele processen.

Hvad koster en maler?

Malere bestemmer selv deres priser, og derfor kan timeprisen variere en del.
Akut brug af en maler kan ofte ende ud i en dyr affære, og det kan være uoverskueligt at skulle bruge tid på at undersøge markedet, hvis du skal bruge en maler nu og her.

Med Håndværkstid kan der både være penge og tid at spare. Vi har samlet det hele på én app, som du kan tilgå via. browser her.

Det eneste du skal gøre, er at oprette en profil, hvor du derefter vil få overblik over alle malere i dit geografiske område. Du kan desuden læse anmeldelser, se malerens timepriser og billeder af deres arbejde. På den måde bliver det nemt for dig at vælge den rette til opgaven.

Hurtig service – kvalitetssikret resultat – god pris

Håndværkstid er skabt for at gøre tingene nemmere for dig. Står du og skal bruge en maler, hvor du er sikker på, at du indgår i en pålidelig aftale til den bedst mulige pris

Med Håndværkstid kan du hurtigt og enkelt finde en maler til at varetage dine maleprojekter.