Find byggetilbud nemt og hurtigt

Find byggetilbud

Leder du efter det bedste byggetilbud på dit kommende byggeprojekt, er det nu blevet lettere end nogensinde før! Håndværkstid er skabt for at gøre tingene nemmere, så du hurtigt og enkelt kan indhente byggetilbud fra adskillige håndværkerbrancher.

Uanset om du skal bygge til, bygge om eller bygge nyt finder du hjælp nær dig hos Håndværkstid.

Håndværkstid hjælper dig med at:

 • Finde byggetilbud i dit geografiske område
  Se validerede anmeldelser, før du vælger et byggetilbud
 • Søge via gratis og brugervenligt system
 • Samle dialogen mellem dig og din fagperson ét sted

Indhent det bedste byggetilbud med Håndværkstid

Står du og har brug for et byggetilbud fra en erfaren fagperson, der har skruet hænderne ordentligt på? Hvis du ikke er den fødte håndværker, kan du med fordel benytte dig af Håndværkstid og indhente byggetilbud på store som små projekter. 

Du risikerer intet ved at indhente et byggetilbud, da det er fuldstændig gratis og uden forpligtelser. Lever byggetilbudet ikke op til dine forventninger, kan du sagtens takke nej og finde et andet tilbud med Håndværkstid.

Håndværkstid sætter dig hurtigt i kontakt med professionelle håndværkere, der kan hjælpe dig med diverse byggeopgaver – find din håndværker med Håndværkstid.

Sådan indhenter du tilbud på dit byggeprojekt?

Vil du ikke betale overpris for dine håndværkere? Med Håndværkstid kan du indhente byggetilbud fra alle håndværkerbrancher og sammenligne dem. Du får overblik over alle ledige håndværkere i dit geografiske område og sparer dermed både tid og kræfter på at søge efter håndværkere – og så er det endda helt gratis at indhente tilbud!

Når du har oprettet en profil, kan du logge ind og finde håndværkere i dit område. Du kan både se den enkelte håndværkers ledige tider, timepriser og billeder af tidligere arbejde på Håndværkstid. Efter du har fundet den helt rigtige håndværker til dit byggeprojekt, skal i blot aftale den endelige tid og pris. 

Læs mere om, hvordan du booker en håndværker til dit næste byggeprojekt med Håndværkstid.

Find håndværkere i hele landet

Uanset hvor du befinder dig i Danmark, kan du med Håndværkstid finde håndværkere i dit geografiske område. Håndværkere landet over har mere travlt end nogensinde før, og derfor kan det være svært at finde en fagperson med hul i kalenderen til dit byggeprojekt.

Med Håndværkstid får du dog hurtigt overblik over ledige håndværkere i alle Danmarks kroge. Du kan dermed indhente et attraktivt byggetilbud uanset, om du bor i København, Århus eller en helt tredje dansk by!

Vi mener nemlig, at alle danskere skal have mulighed for at indhente flere byggetilbud uanset geografisk placering.

Indhent bl.a. byggetilbud til

 • Murerarbejde
 • Gulvlægning
 • Tømrer/snedker-opgaver
 • Taglægning
 • Facaderenovering
 • Nybyggeri
 • … Og meget mere – læs hvilke brancher du kan få hjælp til her

Hurtig service – kvalitetssikret resultat – god pris

Håndværkstid er skabt for at gøre tingene nemmere for dig. Står du og skal bruge et byggetilbud fra en håndværker, hvor du er sikker på at indgå i en pålidelig aftale til den bedst mulige pris?

Med Håndværkstid kan du hurtigt og enkelt indhente de bedste byggetilbud fra lokale håndværkere, der kan løse dine projekter.