Find tilbud på facaderenovering

Find tilbud på facaderenovering

Søger du et godt tilbud på facaderenovering? Så er du landet det helt rette sted. For med Håndværkstid finder du nemt og hurtigt professionelle murere i dit lokalområde. Håndværkstid er skabt for at gøre tingene nemmere, så du hurtigt og enkelt kan finde priser på håndværkere nær dig.

Håndværkstid hjælper dig med at:

 • Finde det bedste tilbud på facaderenovering i dit lokalområde
 • Se validerede anmeldelser, før du vælger håndværker
 • Søge via gratis og brugervenligt system
 • Samle dialogen mellem dig og din håndværker ét sted

Find pris på facaderenovering med Håndværkstid

Facaden på din bolig er sammen med taget boligens ansigt udadtil til omverdenen, og derfor er slidte facader også med til at forringe æstetikken på dit hus. Derudover er en slidt facade mindre modstandsdygtig overfor vind og vejr og kan derfor på sigt give et højere energiforbrug. Der er med andre ord både økonomiske og æstetiske årsager til at få renoveret facader.

Drømmer du også om at få pustet nyt liv i dine facader?

Med Håndværkstid ved hånden er der ikke langt fra vision til virkelighed. Via web-appen kan du hurtigt finde lokale murere, ligesom du kan indhente tilbud og sammenligne priser på dine kommende bygge- og renoveringsopgaver.

Forlæng facadernes levetid

Med en facaderenovering kommer den eksisterende facade på boligen til at fremstå nyere og mere tiltrækkende. Får du renoveret dine facader, kan du samtidig få lavet en facadeisolering eller en hulmursisolering.

Du kan tilmed få udskiftet vinduer og døre, eller kan du ændre på facadens design, så den falder i din smag.

På den måde forlænger du facadens levetid samtidig med, at din bolig reelt kommer til at være i bedre stand. Dette er særligt fordelagtigt, hvis du ønsker at sælge dit hus i fremtiden, da pæne og præsentable facader vil have positiv indflydelse på ejendomsvurderingen.

Fordelen ved en facaderenovering:

 • Du får forlænget facadens levetid
 • Du mindsker varmeregningen
 • Du kan få ændret på udseendet af facaden, så det falder i din smag
 • Du kan få en bedre ejendomsvurdering ved salg af din bolig.

Sådan foregår en facaderenovering

En facaderenovering sker oftest i følgende trin:

 1. Sandblæsning

  Her bliver facaden renset for gamle urenheder, afskalninger fra maling mm.

 2. Reparation

  Her rettes der op på skader, fuger mellem murstenene fyldes op mm.

 3. Jævning af facaden
  Her bliver facaden pudset op, filtset eller du kan vælge at skure muren, mens den stænkes med vand. På den måde sørges der for en jævn facade.
 4. Maling eller kalkning
  Dette trin skal du ikke foretage, hvis du ikke ønsker, at din facade bliver filtset i tredje trin.

Ønsker du at få lavet en isolering eller få udskiftet døre eller vinduer, udføres det enten før første trin eller samtidigt med andet trin. 

Som du kan se, indgår der flere trin i facaderenoveringen. Mureren vil derfor ofte hyre eventuelle samarbejdspartnere. I en facaderenovering vil det være en sandblæser og en maler.

Tilbud på facaderenovering via Håndværkstid

Få hjælp til at hyre de håndværkere, du har brug for via Håndværkstid. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil på vores web-app. 

Herefter kan du få oversigt over alle håndværkere i dit lokalområde – og inden for den branche, du søger.

Håndværkstid kan du finde talrige af håndværkere og forskellige brancher. Ved at gå ind på en håndværkers profil, kan du finde informationer og billeder, der viser kvaliteten af deres arbejde. På måde kan du nemt og hurtigt finde den rette leverandør og pris på din facaderenovering.

Hurtig service – kvalitetssikret resultat – god pris

Håndværkstid er skabt for at gøre tingene nemmere for dig. Står du og skal bruge en kloakmester, hvor du er sikker på, at du indgår i en pålidelig aftale til den bedst mulige pris?

Opret dig som bruger på Håndværkstid i dag , og find en kloakmester, som kan afhjælpe dine kloakproblemer.