Holdet bag
Danmarks løsning

Vi siger pænt goddag til

0
nye håndværkere hver dag

OM OS

Hele vores koncept er baseret på mere end 12 års erfaring fra det danske byggemarked. Vi har indhentet analyser fra både det danske og internationale finansielle marked og sammenholdt dem med tal fra dansk byggeri. Vi har konstateret, at der er et erkendt markedsbehov for en ny tilgang til vores fælles digitale adfærd. Derfor opstod Håndværkstid.

Vi bevæger os som mennesker hvert år hurtigere i den digitale form og derfor har vi, hos Håndværkstid, altid et skarpt fokus på, hvilke digitale redskaber vi udvikler. Vi søger altid at skabe genveje, så vi får mere tid og flere ressourcer til rådighed – vores App Håndværkstid er resultatet af flere års erfaring med byggebranchen kombineret med løbende analyser af forbrugeradfærden.

Hos Håndværkstid er vi et dedikeret team, som hver dag søger at skabe den bedste oplevelse for dig som håndværker og for dig som forbruger i Danmark. Med hovedkontor, administration, support- og udviklingsafdeling samt salg i Silkeborg, har vi skabt en effektiv organisation, hvor kundetilfredshed og kundeservice er i højsædet hver eneste dag.

Vi er altid indenfor rækkevidde og glæder os til at betjene dig.

Ring på 70 234 234 eller send os en mail på info@haandvaerkstid.dk.

Velkommen til Håndværkstid!

telefon-forbruger