Telefon tid Logo

Telefontid

Få gratis telefoni i Danmark og spar kr. 1.937,- om året.

Du får et SIM-kort, fri tale, fri SMS, fri MMS og 20 GB data i Danmark.

Med mulighed for at købe flere SIM-kort.

Fri
tale
Fri
sms
Fri
mms
20 GB
data
undraw_chatting_re_j55r

Fri snak med dine kunder

Som håndværker er telefonen et vigtigt redskab i dagligdagen. Det er via telefonen, at kontakten med kunderne starter, og derfor er det vigtigt, at du har de bedste telefonibetingelser. 

Hermed har vi helt ekstraordinært valgt at tilbyde gratis telefoni til alle vores HDS medlemmer. Vi kalder det Telefontid, da man som håndværker godt må, og faktisk skal, bruge tid på telefonen. Som håndværker kræver det nemlig ofte, at man tager telefonen i brug, når man skal finde nye jobs. Telefonen er praktisk at have med overalt, og derfor skal den også virke overalt. 

Med vores Telefontid sparer du i alt 1.937,- om året, og som håndværker på Håndværkstid er det blot endnu en af de mange gevinster, der følger med ved at være HDS medlem.

Afspil video

Hvad er Telefontid?

Du får fri tale, fri SMS, fri MMS og 20 GB data i Danmark. Der følger 1 SIM-kort med i pakken.

Vi er i konstant udvikling og derfor kan vi også allerede nu sige, at der kommer flere tiltag på vores telefoniløsning i løbet af ‘22. Vi glæder os til at præsentere dem for dig, og håber, at du vil tage godt imod disse tiltag.

Normalpris uden HDS medlemskab 149,- og 49,- i oprettelse. Lige nu koster oprettelse 0,-. Det er muligt at købe ekstra abonnementer.

undraw_mobile_marketing_re_p77p

Gør som mange andre håndværkere

eller skal vi ringe til dig?