Håndværkstid ApS Logo

Find kunder med Håndværkstid

Danmarks nye stærke app-løsning til håndværkere

Spar tid ved at lade dine kunder booke dig gennem vores app, Håndværkstid.
Du kan lige nu få kunder, få tilbudt opgaver og frigive ledige tider på alle dine mobile enheder.

Håndværkstid-appen er en digital løsning, som gør det nemt for dine kunder at finde dig. Appen giver kunden en oversigt over ledige håndværkere, som befinder sig i samme geografiske område. Bliver du valgt til en bestemt opgave til en given kunde, skal du blot bekræfte, at du vil varetage dig opgaven. Og så begynder dit arbejde!

For dig som håndværker er det både nemt og mindre tidskrævende.

Plus desktop device
2.1 - Vis min profil
Plus mobile device
12---Dashboard-Hjem

Det handler om at gøre din arbejdsdag nemmere

Hos Håndværkstid handler det om at gøre det nemt for dig som håndværker. Derfor har vi altid et skarpt fokus på at skabe digitale genveje, der netop opfylder dine ønsker om en nemmere hverdag. Du er én af dem, der holder sammen på Danmark. Derfor skal der også være nogen, der gør din tid værdifuld – dette er vores mål i Håndværkstid!

Du kan lige nu få kunder, få opgaver og frigive ledige tider på alle dine mobile enheder. Med Håndværkstid får du hjælp med at udfylde hele dit arbejdsskema.

undraw_hire_re_gn5j

Sådan finder du job via Håndværkstid:

01
Bliv medlem af Håndværkstid

Du tilmelder dig Håndværkstid ved at udfylde formularen her på siden eller ved at taste dit telefonnummer ind længere nede på denne side. Så sørger vi for at få fat i dig. 

02
Få adgang til Håndværkstid app’en

Download Håndværkstid-appen og opret en profil. Efterfølgende kan du bruge appen og få notifikationer, hver gang du får tilbudt en opgave.

03
Udarbejd din profil

For at gøre din profil tiltrækkende over for potentielle kunder kan du med fordel udfylde oplysningerne på din profil. Eksempelvis er der boksfeltet “om mig/virksomheden”, som giver kunden indblik i dig som person og din virksomhed. 

04
Bekræft tilbudte opgaver

Når du er ombord i appen og har oprettet en profil, er du klar til at finde kunder i dit lokalområde. Du vil få en notifikation, hvis en kunde har valgt dig til en given opgave. 

Fordele med vores app

Plus desktop device
9.0 - Frigiv tid

Gør som mange andre håndværkere

eller skal vi ringe til dig?