Alt inklusivt medlemskab – det er seriøs forretning

For dig, din virksomhed og dine ansatte er dit medlemskab fyldt med løsninger som gør jeres hverdag nemmere. Vi ved at tid er det vigtigste du har og derfor er dit medlemskab grundlæggende, at sikre mere tid, spare dig penge og åbne for sublime fordele man ellers ikke normalt kan få adgang til.  

Et medlemskab i Håndværkstid betyder aftaler med nogle af de største og mest seriøse virksomheder i Danmark – for at du får en mere effektiv hverdag.

Håndværkstid logo
Afspil video
Kan bruges på computer, tablet og smartphone
Spar masser af tid ved at lade dine kunder booke dig gennem vores app Håndværkstid. Du kan lige nu finde kunder, få opgaver og frigive ledige tider på alle dine mobile enheder. Håndværkstid giver adgang til nye kunder, og vores brugervenlige app gør dit job som håndværker mere overskueligt. Du kan både finde jobs, se ledige jobs samt holde overblik over dine projekter. Med alt samlet på ét sted har det aldrig været nemmere at være håndværker.
Spar mellem 10.000 - 17.000 kr. om året

Med Rabattid får du adgang til den favorable rabatportal Visma Logbuy. Her kan du opnå større rabatter på blandt andet rejser, elektronik, restaurantbesøg m.m.

Herudover bliver du som medlem af HDS eksponeret inde i Visma Logbuy-appen, så brugere kan finde dig og få tilbud fra din virksomhed. Rabattid giver derfor både fordele til dig og din virksomhed.

Du får rabat fra mere end 2.800 steder i Danmark med besparelser på mellem kr. 10.000 – 17.000 pr. år. Rabattid kan bruges både til dit firma og din familie.

undraw_discount_d-4-bd
Få et gavekort på kr. 9.995,- til at styrke dit firma online

Med vores service Digitaltid, kan du skabe mere synlighed for din virksomhed på nettet. Det er vigtigt at være til stede online, så du kan erhverve nye kunder.

Som HDS medlem får du et gavekort på 9.995,-, som kan bruges på en ny hjemmeside, markedsføring mm. Det giver i sidste ende flere håndværkerjobs, og derfor er Digitaltid en stor fordel for din håndværkervirksomhed.

undraw_heatmap_uyye
Få adgang til stærke aftaler med vores samarbejdspartnere

Du får adgang til alle de brancheaftaler, som vi laver på håndværkernes vegne. Vi kan forhandle gode vilkår, fordi vi er mange der står sammen. Som HDS medlem får du derfor de bedste betingelser for at styrke din virksomhed. Vores samarbejdspartnere tæller blandt andet Rieck Inkasso, Proløn og Visma Logbuy. 

Med Branchetid får du hermed flere fordele via vores samarbejdspartnere, som gavner dit job som håndværker.

undraw_agreement_re_d4dv

Få adgang til et univers af fordele!

HDS er vores medlemskabsordning, hvor du som medlem får adgang til alle de services, som vi tilbyder her i Håndværkstid – herunder:

Vores app Håndværkstid

  • Findes både til computer, tablet og smartphone
  • Giver adgang til nye kunder
  • Gør din hverdag som håndværkere mere overskuelig
  • Du får egen online kalender og profilside
  • Bedre udnyttelse af din tid
  • Stærk branding i dit geografiske område
  • Kunderne er længere i købsprocessen og søger aktivt efter håndværkere
  • Nemt og brugervenligt system
  • Find hurtigt ledige opgaver som håndværker
undraw_personal_finance_tqcd

Gør ligesom 1.500 andre håndværkere

eller skal vi ringe til dig?